Slavonska Avenija 65
10360 Sesvete
+385 1 6465 158
+385 91 478 9927
Ponedjeljak – Petak
09:00 – 17:00 h

D&D Service

O nama

D&D Service vaš je pouzdan partnera za montažu i servis klima uređaja i bijele tehnike. Sa dugogodišnjim iskustvom u industriji, ističemo se kao vrhunski tim stručnjaka posvećen pružanju vrhunske usluge našim klijentima, uz naglasak na kvalitetu, pouzdanost i efikasnost.

Vjerujemo u personaliziran pristup svakom klijentu, pružajući im individualna rješenja koja odgovaraju njihovim potrebama i očekivanjima.

Ponosimo se svojom reputacijom vrhunske usluge, stoga kontaktirajte nas već danas i prepustite nam brigu o vašim klima uređajima i bijeloj tehnici, jer vaše zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

Stručnost

Naša stručnost je temeljena na dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom usavršavanju našeg tima visoko kvalificiranih stručnjaka.

Iskustvo

Naše bogato iskustvo u industriji klimatizacije i bijele tehnike omogućuje nam da pružimo pouzdane i efikasne usluge našim klijentima.

Vrhunski uređaji

Koristimo samo najkvalitetnije i najnaprednije uređaje kako bismo osigurali optimalnu performansu i dugotrajnost svake instalacije ili popravka.

Kvaliteta

Naša posvećenost kvaliteti garantira da svaki projekat bude izvršen s najvišim standardima, pružajući klijentima trajne i pouzdane rezultate.

Garancija

Naša garancija na sve usluge pruža klijentima dodatnu sigurnost i povjerenje u naš rad, osiguravajući njihovo potpuno zadovoljstvo s našim proizvodima i uslugama.

D&D Service

Što nas izdvaja

Servis D&D osnovan je 2017 godine. Iako naizgled vrlo mladi servis, ponosimo se i djelatnicima koji imaju dugogodišnji staž u servisiranju – montaži klima uređaja i bijele tehnike. Naši serviseri su bivši zaposlenici prvog Samsung centralnog servisa u Hrvatskoj sa 20 i više godina radnog iskustva u svojoj struci. Ovlašteni smo servisni partner LG-a Hrvatska, certificirani smo za puštanje u pogon Multi V i Therma V sustava. Također smo  certificirani za puštanje u pogon Samsung DVM,VRF i EHS sustava. Centralni smo servis VOX Electronics za klima uređaje i bijelu tehniku.